Trip Event & Marketing

Shërbimet
tona

Me përvojë të gjatë dhe kredibilitet në këtë sektor, punojmë në të gjithë territorin e Shqipërisë, Kosovës dhe kudo tjetër ku ka shqiptarë

Organizimi i eventeve

Puna jonë përfshin gjithçka nga eventet e vogla lokale deri te projekte të mëdha ndërkombëtare.

Menaxhimi i eventeve

Përveç organizimit, ne ofrojmë edhe menaxhimin e plotë të eventeve.

Kampanjat e marketingut

Ne ofrojmë zhvillimin dhe implementimin e kampanjave të marketingut.

Krijimi i materialeve të marketingut

Ne ofrojmë konsultim dhe krijim të materialeve të marketingut.

Gati për event?

Na kontaktoni tani!

E hënë – e premte 09:00 AM – 06:00 PM E shtunë 07:00 AM – 08:00 PM