Pse ne?

Strategji konktrete

Ide inovative

Përpikmëri

Ekip i përkushtuar

Trip Event Marketing

Shërbimet tona

Trip Event & Marketing ofron një gamë të gjerë të shërbimeve për organizimin, menaxhimin dhe promovimin e eventeve, zhvillimin e kampanjave të ndryshme të marketingut për çdo iniciativë, biznes, shërbim e produkt të çdo fushe, e edhe të fushës së promovimit të kulturës, zakoneve, kuzhinës dhe turizmit shqiptar.

Organizimi i eventeve

Ne kemi specializim në organizimin e eventeve të ndryshme, si konferenca, seminare…

Menaxhimi i eventeve

Përveç organizimit, ne ofrojmë edhe menaxhimin e plotë të eventeve. Kjo përfshin koordinimin e ekipit, logjistikën…

Kampanjat e marketingut

Ne ofrojmë zhvillimin dhe implementimin e kampanjave të marketingut për të promovuar shërbimet, vendeve turistike…

Krijimi i materialeve të marketingut

Ne ofrojmë konsultim dhe krijim të materialeve të marketingut, duke përfshirë pamjet grafike..

Ne kemi më shumë se 20 vite përvojë në organizimin e eventeve

Trip Event & Marketing

Eventet tona

Gati për event?

Na kontaktoni tani!

E hënë – e premte 09:00 AM – 06:00 PM E shtunë 07:00 AM – 08:00 PM